JL Catering

We vinden het leuk als u hier, na uw bezoek aan onze website of als u gebruik gemaakt heeft van onze diensten, een reactie achterlaat. Als u een vraag heeft of een klacht dan kunt het best direct contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Jan Lubbinge en Hilma Geerligs,
JL Catering

Onze Trustoo Review Score:

22 gedachten over “JL Catering

 1. Weer een top buffet gehad van Jan en zijn team.
  Het was weer goed en ruim voldoende, zoals verwacht, dit was niet de eerste keer.
  Jan bedankt.

 2. Het was super, en meer dan genoeg.
  En alles ook nog lekker warm! Helemaal goed.
  Groet uit Dwarsgracht 😃😃
  Bedankt Kees en Linda.

 3. Hoi Jan deBbq die je verzorgd hebt voor het familie weekend op camping Krolsbergen.
  Was weer top voor elkaar.
  Alsnog bedankt.
  Tot volgend jaar op de camping.
  Groet Jelly Boer.

 4. J.L Catering heeft voor ons 50 jarige trouwdag de hapjes en een warm en koud buffet verzorgd. In een woord GEWELDIG. Wat was dat heerlijk. Heel veel complimenten gehad deze dag. Aan alles was gedacht zodat je zelf niets meer hoefde te doen. Dus een echte aanrader. Bedankt!!

 5. Beste Jan,

  Daags na je verjaardag hebben wij genoten van een overheerlijke en gezellige BBQ.
  Zonder de heerlijke BBQ schotel van jou was het zeker niet zo’n succes geworden.
  Het vlees was heerlijk, de salade niet te versmaden en de sauzen prima.

  Heeft u een BBQ, schroom dan niet en neem contact op met Jan Lubbinge voor advies en fantastische schotels.
  Zeker voor herhaling vatbaar.

  Groet de RSAF clan van World of Tanks.

 6. een koud en warm buffet laten samenstellen voor o.a een doelgroep woonachtig in een verpleeghuis wat werd er door jl catering goed mee gedacht naar de mogelijkheden binnen deze doelgroep
  Ruim voldoende en een heerlijk buffet waar men van heeft gesmuld keurig op afgesproken tijd geleverd
  niks dan lof hier gaan wij nog een keer gebruik van maken!

 7. Voor ons familieweekend in Blesdijke bestelden wij voor 30 personen het warm en koud buffet Rams Woerthe bij JL Catering. Het werd precies op de afgesproken tijd bezorgd en klaargezet en het zag er heel verzorgd uit. Maar wat nog belangrijker was… het smaakte allemaal heerlijk. Er zijn echt een flink aantal kritische fijnproevers in de familie waarvan één zelfs met een eigen restaurant, maar we waren het er allemaal over eens dat dit topkwaliteit voor een prima prijs was! Een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar. Hartelijk dank! Familie Kullberg

 8. Hey jan. De dagelijkse maaltijden gaan er goed in hier bij de Weerd specerijen. Erg vol van smaak en de bakjes zijn vaak schoon leeg. En in overleg met de ploegen kunnen we gelukkig ook vaak kiezen welke maaltijden we willen top service bij j.l catering

 9. Dit jaar de 40e verjaardag van mijn vrouw groots gevierd met familie en vrienden. Naast de standaard als chips en nootjes nu ook 2 heerlijke hartige hapjesschalen en een warm buffet via JL Catering geregeld.
  De hapjes, 2 soorten soep, stokbrood met kruidenboter en warm buffet vond gretig aftrek bij al onze gasten. Een aanrader voor iedereen!
  JL catering, bedankt het was top!

 10. Heerlijk!!!! Wij hebben de gratis lunch genuttigd en deze was voortreffelijk. JL Catering, zeker een naam om niet te vergeten.

 11. J L catering heeft voor ons de buffet verzorgd ,ter ere van 70 jarige verjaardag van mijn man . het was allemaal perfect en erg lekker , onze gasten waren dan ook super onder de indruk van alles en vonden het allemaal lekker smaken. BEDANKT

 12. Gisteren buurt BBQ gehad waarvoor Jan eten, partytent, tafels en springkussen heeft geregeld. Allemaal super voor elkaar! En vlees en stokbrood was erg lekker! Zeker een aanrader.

 13. Jan heeft voor ons de familiedag voorzien van een bbq plus springkussen super geregeld, eten was top. Al met een al een geslaagde dag mede mogelijk gemaakt door JL catering

 14. Voor een verjaardag 2 schalen met gemengde hapjes besteld. Zeer goede kwaliteit en dus erg lekker. Wij gaan vast vaker van jullie diensten gebruik maken!

 15. Jan heeft bij ons bruiloft de muziek en buffet verzorgd, hele fijne service en heerlijk eten echt een aanrader ( ook aan alle kinderen was gedacht ) alles was tot in de puntjes verzorgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *