Nieuw: ‘De MegaSpies’

JL Catering introduceert 'De Megaspies', dé BBQ hit uit Twente. Een heerlijk, gemakkelijk en gezellig alternatief voor traditioneel barbecuen. Geniet van een heerlijk stuk gegrild vlees en diverse bijgerechten, waarbij versheid, smaak en kwaliteit bovenaan staan. Onze exclusieve MegaSpies BBQ maakt van elk feest, particulier of zakelijk, een onvergetelijke gebeurtenis en dat kan het hele jaar door!

De MegaSpies is een grote spies die bestaat uit 5 verschillende vleessoorten en hij is verkrijgbaar in 2 varianten, de Classic en de De Luxe. De spies draait aan een spit boven een speciale houtskoolgrill waardoor het vlees een authentieke barbecue smaak verkrijgt en het kan direct van de spies worden afgesneden.

Over smaak valt niet te twisten maar een stuk vlees moet in ieder geval op de juiste manier gegaard en gekruid zijn. Dit is precies het grote voordeel van de MegaSpies. U ontvangt hem met gegaard en gekruid vlees waardoor het vrijwel direct klaar is voor consumptie. U bent altijd verzekerd van een goed stuk kwaliteitsvlees dat gaar is en eventueel ook nog naar eigen smaak kan worden gegrild of afgebakken.

Naar de Megaspies productpagina.